19 octombrie, 2011

Daca AM-P are dreptate ?

Oameni buni, am vazut la "Foc incrucishat", pe TVR info, acu fo 2-3 zile pe AMP, care incepe sa semene tot mai mult cu Basescu. Poarta o esarfa la gat sa mascheze ce are de mascat, precum Basescu isi pieptana parul "in partea ailalta" ca sa mascheze ce avea de mascat. Basescu a renuntat demult la pieptanatura. Deci, oameni buni, o aud cu urechiusele mele pe AMP ca zice: "Este timpul ca USL sa vina la conducerea tarii ca asa este democratic sa existe o schimbare de partide la conducere" (punct). Fara sa ma gandesc ca o multime de partide'n lumea larga, au venit "doar pentru ca trebuia o schimbare" la conducerea tarii lor. (unele cazuri demne de retinut este partidul national-socialist din germania, partidul bolshevic din rusia) Partide care au uitat ca ar fi frumos sa ceara schimbarea de la guvernare prin alegeri. Oare USL prin gura lui Ponta V, sau Antonescu C. vor anunta, daca este cazul, peste 4-8 ani ca renunta la guvernare? Lipsa de reactie, de la Nicku' ,de fratie, elektrica la zisele lui AM-P, ma face sa ma indoiesc de mine insami si sa ma intreb plin de deznadejede'scris: DACA AM-P ARE DREPTATE?

2 comentarii:

  1. dom'le eugene,

    ma crezi ca n'am vazut inca emisia aia?

    prinsesem doar ultimele fraze in ziua in care fusese difuzata, asa c'am programat tuneru' sa mi'o 'nregistreze in noaptea aia (parca era de la ora unu), da' n'am reusit s'o vad.

    acuma m'ai zgindarit, asa c'o sa'mi programez o vizionare in vichend :)

    si, stii ceva? a inceput sa nu ma mai revolte asa tare ipoteza venirii placintoshilor socioliberali la putere, din motive atit de evidente incit nu le mai amintesc aici.

    a devenit aproape la fel de 'nspaimintator sa ramiie "astia" la gubernare, dupa cum vaz ca evolueaza lucrurile

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am vazut azi pe Berceanu cu Mitrea labunu. Se tutuiau ca doi vechi prieteni. Nu cred ca va fi fo diferenta aici ai dreptate. Dar mai este unul mic care tocmai zise ca :Colaboratorii lu' nea Nicu:) pot fi iertati dar slugile lui Basescu nu. Si eu peste asta(si peste aia cu omoratu' lu' TB) nu pot trece, orice as zice.

    RăspundețiȘtergere