26 octombrie, 2011

Si atunci, minune, pentru 10 minute, a fost monarhie


Oameni buni pe cine am vazut:

Pe Emiluta C. cu prim ministru' lui de atunci carele n'au catadicsit pe vremea CDR sa il cheme la parlament, la palat, la cina sau mic dejun pe Regele Mihai.
Pe Zgonea carele se poza cu "bunica"'n geam si demonstra postasului ca'i inca vie jucandu-se de'a uite/nu e ("colonu'") si alte jocuri recomandate virstei mintale a lui Zgonea.
Pe Ilici, care a crezut ca va rupe gura targului aratand lumii intregi ca s-a'npacat cu Rex-ul (cu Duda-era prieten mai demult), strangandu-i mana.Noroc cu aia de la protocol.
Pe Voicu, cu un ranjet cat toata fata (obicei de la mititica?) stand langa rege. Acu' o sa se duca pe la alte case regale cu poza si sa arate cine este el si ce relatii are el.(Cu apelativul de "excelenta" este obisnuit de pe vremea cand slugoii de la CSM sau ICCJ, oameni de casa, il deranjau cu vreun telefon).
Pe Voiculescu, realizand ca nu este show-ul sau acum da' ca nu trebuia sa lipseasca.
Pe Geoana si Oprescu, Odresle de generali de securitate. Daca facem socoteala sunt tocmai generalii aia care erau in floare in 1950 si capaceau pe romanii tocmai abdicati.
Pe o groaza de psdisti si psdiste care erau mandrii ca erau monarhisti.

Oameni buni,

Ce va consemna istoria mai indepartata despre Regele Mihai?

Nimica inafara de faptul ca Regele Romaniei,Mihai, parte importanta din istoria Romaniei, a tinut un discurs cu ocazia a 90 ani de viata in slujba patriei, ani dedicati binelui poporului, propasirii nemului, demnitatii nationale, iar toti romanii cu mic, cu mare, l-au sarbatorit.

Ce va consemna istoria si mai indepartata despre Ion Iliescu?

Nimica inafara de faptul ca Presedintele de onoare al PSD, Primul Presedinte al Romaniei pe stil nou ,Ion Iliescu, parte importanta din istoria Romaniei, a tinut un discurs cu ocazia a 90 ani de viata in slujba patriei, ani dedicati binelui poporului, propasirii nemului, demnitatii nationale, iar toti romanii cu mic, cu mare, l-au sarbatorit.

Ce va consemna istoria mai, mai, mai indepartata?

Casa de prietenie Romano-Chineza a celebrat 100 de ani de la destramarea imperiului west-european, diparitia euro si introducerea yen-ului ca moneda universala. 50 de ani de la primul email in chineza trimis de cantonul Brasovului

 再見 Joigin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu