06 iulie, 2012

APACA, in DNA-ul poporului Roman

Este uimitoare imbecilitatea lucratoarelor la APACA (fabrica de tesaturi)care strigau umectate : Nu vrem Kent, nu vrem valuta, vrem pe Petre sa ne f..ta.


Este uimitoare imbecilitatea gospodinelor si a "oamenilor de bine" care apareau la momentul potrivit sa aclame FSN sau minerii.
Trebuie sa fim siguri ca tot "oamenii de bine" au aclamat venirea marelui popor sovietic in tara noastra si tot "oamenii de bine" aprobau arestarea chiaburilor, a dusmanilor patriei.

Este emotionant sa vezi aceasi "oamenii de bine" aceleasi  "gospodine", ca un arc peste timp, umectate la apartia lui Ponta si Antonescu. Nu s-a schimbat nimic. Oamenii, tinerii , indoctrinati, sunt aceeasi. Cei din piata Universitatii, democratii, au fost putini. Majoritatea tineau cu Iliescu asa cum tin cu Ponta si Crin A. astazi. Nu este cazul sa credem ca tinerii de astazi sunt altfel. In anul 1990  ar fi aplaudat minerii cu aceeasi ravna. Lipsa culturii politice este chiar mai mare astazi decat atunci. Indoctrinarea si splarea pe creer mai clara ca oricand.
Trasatura comuna a tuturor conducatorilor in momentele acelea a fost nerespectarea legii. A CONSTITUTIEI.

Basescu nu poate fi acuzat de incalcarea legii sau Constitutiei. Ponta DA.

Este exact ce se intampla acum. Imi este indiferent (aproape) daca Basescu este suspendat sau nu. Dar nu imi este indiferenta respectarea legii.

Acest lucru cu coroborarea faptului ca se dau legi cu "dedicatie" pune capac la toate.

Pai sa vedem un  exemplu de la inceputuri.....

Voiculescu, care are un proces in care este acuzat de o chestie mica de vreo 60 milioane euro, renunta la calitatea de senator. Motivul real? Daca este senator este judecat de ICCJ (inalta curte de casatie), curte care tocmai l-a judecat si condamnat pe Nastase. Dar intrucat esti senator pana cand iti apare demisia in Monitorul Oficial, Ponta a trecut MO sub autoritatea guvernului. Chiar a doua zi, minune mare care este articolul care apare? pai tocmai ala cu Voiculescu.

Acum, mai aflam  ca parte in proces este ministerul Agriculturii. Daca ne uitam la declaratia de avere a ministrului vedem ca are o datorie de 300 000 Euro, la cine ? pai tocmai la Voiculescu.

Poate ca omul are o alta sursa de venit....cine stie, ah da , o mica florarie.

De ce tocmai acum despre ceva vechi. Pentru ca mi se vorbeste, mai nou,despre acest Voiculescu ca de un reper moral, cand , declarat de el, a dat informatii la securitate despre rudele lui "ca sa aiba sa puna pe masa familiei o paine".Cand in mod normal asta ar fi trebui sa infunde inchisoarea.


PS.
Pe vremea lui Nastase am avut tot felul de "contracte" si privatizari dubioase. (Patriciu, va amintiti?, Behtel?).
A mai ramas Hidroelectrica - care a inceput acum cu devalorizarea. (dupa care o sa fie vanduta pe 2 lei).

Gazele de sist. Care acum sunt bune, iar noul consilier, american, a lui Ponta este conslier la companii din domeniul gazelor de sist.
PPS
Dar ce sa vorbesc, nu exista practic, pana acum, hotarare de guvern a lui PONTA care sa nu aiba ca scop musamalizarea uni act ilegal sau un abuz.

PPPS. Raspunsul tipic al unei APACA-iste (vezi mai sus) ar fi: Da' Eba?, Da' Rizzi ?, Da' Udrea?,etc. Indobitocirea este asa profunda incat nu se vede faptul ca la usl vorbim de furturi de zeci-sute milioane -daca nu miliarde de euro. (Asta nu scuza PDL sa fie clar)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu