27 iulie, 2012

Geoana, Sauna , Vantu redivivus.

Oameni buni, nu va suna cunoscut aceasta "inecare la mal"?  Hai sa va lamuresc,
PSD nu poate scapa de acest blestem. Flacara violeta, cravata mov, chilotii plini de cacat se leaga de PSD ca raia de capra saracului. Este o repetare ad nasueam (adica pana  la voma) a modului de actiune PSD.
Acu ceva ani , Jeoana mergea la Vantu sa ii dea binete la ceas de noapte. Vantu dorea sa arate lumii intregi (in speta Voiculescu si Patriciu-lumea fiind in realitate destul de redusa pentru el) ca el este cel care va conduce d'acu' incolo Romania si il cheama ca pe un catelush pe Jeoana la raport.

Ce s-a intamplat acum:
"Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), a recunoscut cu nonşalanţă acordul încheiat cu USL şi “obiectivele imediate” pe care Puterea s-a angajat să le îndeplinească: “Da, susţinem desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi a celorlalte instituţii inutile care fac şantaj politic""

Cum de s-a intamplat acum , in ultimele zile? Pai la fel ca la Vantu. Voiculescu (sper ca nu va inchipuitzi ca Dogaru are mai mult de o circumvolutiune in cap, circumvolutiune care il ajuta sa nu se cace in mijlocul odaii), vrea sa arate celor din PSD  (poate si lui Patriciu , dar asta numai presupun) cine este seful. Ponta este un pic ca o gaina cu capul taiat si numai stie, prea bine, in ce directie sa o ia. Presiuni sunt de peste tot. 360 de grade, unde se uita, apar d'aia care il iau la rost.
Fiecare pas pentru el, este o victorie a mitomaniei. Este greu pentru el, dar nu imi este mila, a futut o tara doar pentru ca PSD a vrut sa isi rezolve niste lupte interne si l-au pus sef, stiind foarte bine ca este incompetent. Numai pentru asta , PSD ar trebui sa dispara
.
Cum au aparut pozele cu Vantu, la brat cu Jeoana? Pai cu ajutorul unui ziar a lui Vantu.
Pariez ca si aici au fost oameni din PSD. Dar in PSD nu este "coapta inca".

Cat despre documentul semnat?
Ma astept ca in zilele care urmeaza ambasadele sa aiba documentul tradus si deja trimis la "superiori".

Partea proasta este ca tarile respective nu vor binele nostru ci binele lor (normal nu?). Asa ca nu stii ce decizii se pot lua.
Pe de alta parte , daca noi luam deciziile bune, nimeni, NIMENI, nu poate lua decizii contra noastra.

Ma intreb cu candoare in glas, Unde-mi esti tu Dancule cu ditirambe pentru Ponta?, unde-mi esti tu Mungioaico sa-mi spui ca Ponta-mi este impecabil?- Penibil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu