08 decembrie, 2009

Diaspora? Nevoia de o noua Europa Libera?

Nu vreau sa incep o discutie despre dreptul la vot a celor din diaspora. Inutil.
Vreau sa subliniez ca atunci si celor din Transilvania ar trebui sa li se retraga dreptul de vot. Si daca tot suntem aici, sa facem o petitie sa separam Transilvania de restul tarii, de Bucuresti, pentru ca sa ii lasam pe Mitici sa shi-l aleaga cu cantec inainte pe Oprescu si Geoana.(cum de altfel au facut-o)
Sa vedem cum s-a votat pe judete ca sa vedem cum putem imparti Romania. Ooops tre sa dam si Constanta la Bulgari.sau rusi,dar oricum, mi se pare, ei au mai avut-o odata......asa ca nu-i bai. Nu vad nicio problema Hai sa ii dam de un referendum




Am trecut pe la toate canalele de televiziune. Inacceptabil. Singurele care dadeau informatii au fost B1TV si , culmea OTV. Bravo lor.
OTV a stat pana la 5 dimineata si au avut un comportament aproape profesionist. Nu a afirmat si nu a tras concluzii inainte de vreme. Numai acum am inteles de ce Dan Diaconescu este cotat ca un foarte bun ziarist.
Canalele de stiri, in schimb, au fost lamentabile. Nu ma mira ca dimineata o multime de oameni au fost inca convinsi ca Geoana este presedinte.

Pe hotnews o analiza a comportamentului Realitatii TV facuta de cineva care a trait in occident si cu multe carti scrise la activ,Dragos Paul  Algicia
http://www.hotnews.ro/stiri-media_in_campanie-6608979-realitatea-lui-emil-hurezeanuco.htm

2 comentarii:

  1. Da,cu siguranta au fost niste zile incendiare,cel outin un prilej pentru nenumarate discutii despre momente aproape antologice.Nu o sa iti spun cu cine am votat ,sau poate iti voi spune ,dar cand mai vorbim pe mess:D ...dar cert este ca eram sigura ca vor fi niste rezultate de genul 50-50.Asta fara discutie.Totusi,e clar ca Geoana ii datoreaza procentul lui Crin Antonescu(big time!)Ceea e e interesant ,cu siguranta ca ai vazut comentariile celor 2 invingatori:)),cand ambii au linistit populatia in legatura cu lipsa posibilitatilor de frauda la vot.Basescu,homo politicus ,care are de obicei un ton agresiv in astfel de circumstante ,a conchis speechul cu fraza care a socat pe toata lumea:"stati linistiti ,fraudele ies din discutie".Nevertheless,Geoana probabil o sa ramana un pic marcat.(cine l-a pus sa se grabeasca??) Eram aproape sigura ca ma voi culca ,in gand cu ideea de Geoana-presedinte si ma voi trezi de fapt cu Basescu.Circula niste chestii un pic malitzioase pe net:)) de genul:Intrebare: -Cum pui dopul inapoi la sampanie? Raspuns: -Il intrebi pe Geoana! lol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa,iar in legatura cu recenzia,nu prea am inteles ce exact vrei tu sa fac ...nu poti posta pe blogul meu sau...?Mai explica-mi o data sau trimit-mi pe mail ideile,sugestiile comentarii critici etc.

    RăspundețiȘtergere