24 octombrie, 2009

Totusi care sunt diferentele?

Exista diferente intre acesti leaderi, trasaturi de personalitate care ne avantajeaza, pe noi ca votanti datorita influentei asupra deciziilor pe care le iau.
      Atat Iliescu cat si Patriciu au agenda lor secreta pe care o urmaresc indiferent de pagube colaterale.Introvertiti. (Un mic bemol, In ultima vreme Patriciu incepe sa ia hotarari emotionale, nu este de bun augur pentru el. S-ar putea sa il scot de pe lista mea de leaderi autentici....lol)
Modul lor de viata este parazitar. Se trage din corpul "gazda" atata cat se poate. Returul este minim si si numai atat cat gazda sa "nu dea coltul". Iliescu, spre deosebire de Patriciu, desi cantitatea totala de "seva" supta, este aceasi, face si o redistribuie in functie de interese din grupul care  face parte.

     Basescu, are cu siguranta agenda lui. Partial ea este cunoscuta si publica. Este in mod cert extrovertit,  Cu un atare leader se poate realiza o legutura simbiotica in care se da si se primeste. Daca este bine echilibrat amandoi,(gazda si parazitul) pot creste impreuna.

Concluzie:
Exista leaderi paraziti si leaderi simbionti: alegeti. Din dilema asta nu puteti iesi, am zis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu