15 iunie, 2012

Bravos natiune (scris la nervi)

Am asteptat o luna sa dau sansa guvernului Ponta sa se pozitioneze.
Sa sa vedem:


Este inadmisibil comportamentul privind ministerul invatamantului.
             Primul ministru al invatamantului este dovedit fraudulos (si provine din CSM)
             Al doilea ministru este dovedit plagiator de catre presa. Ca sa nu il dovedeasca plagiator si sa il scoata din invatamant comisia care se ocupa de asta este schimbata peste noapte.
             Al treilea minstru este de la sindicat. Agramat cu fracturi logice in exprimare. Idiotul vine si face schimbari acolo unde o comisie formata de specialisti a facut o lege. De exemplu vrea sa introduca bacalaureatul diferentiat. Daca liceul este mai slab o sa dai un bacalaureat mai usor. Nu conteaza, poti sa te duci la orice facultate. Fabricile de diplome vor da diplome.
Nu vreau sa aud Romani ca se vor plange ca nu au medici buni sau specialisti buni.
Nu Vreau sa aud Romani ca se vor plange ca degeaba au muncit si au invatat ca nu isi gasesc de munca. Cel mai probabil este ca cei de la Spiru Haret le-au luat locul.

Este inadmisibil sa maresti numarul de bugetari. Sa renunti la regula 1 la 7.  Cei care lucreaza la privat trebuie , nu exista alta varianta, sa se astepte la mariri de impozite.

Ca o mica paranteza, un grafic de pe Hotnews. Nu este acum cazul sa vad unde, regional, este raportul sub unitar, dar graficul nu are nimic imbucurator.

Este inadmisibil sa schimbi seful ISC numai ca sa il aperi pe Nastase.
Inadmisibila imixtiunea si presiunea in sistemul judiciar
Este inadmisibil sa tratezi constitutia ca un mic impediment.
Este inadmisibil sa ataci curtea constiutionala.
Este inadmisibil sa incerci sa ocolesti curtea constitutionala si sa incerci sa modifici raporturile parlament/guvern/ justitie prin legi. Asta se poate face numai prin constitutie
Este inadmisibil sa minti fara sa clipesti. (Am invitatie-spune ceva? )
Inadmisibil sa incerci sa subjugi ICR politic.
Este inadisibil comportamentul ministrului de externe. (Inca odata PNL gaseste un ministru slab care ii va fi emblema, doar ca sa il sacaie pe TB)


Este inadmisibil atacul la institutii. Guvernul Boc nu a facut-o, Traian Basescu nu a facut-o.
Incepe sa mi se faca scarba. Toti ar fura ceva (nu ma refer la politic) si voteaza pe aia care le permit asta chiar daca pierd a la longue. Asa ca justitia va fi asa si asa, pretentiile scolare reduse, boarfele multe si la televizor si cu masterate si doctorate. Bravos natiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu