30 septembrie, 2011

Scheletii Domnului M. Neamtu, intrati in articol ca sa ii vedeti - o mica aducere la zi

Asta suna ca naiba. Si totusi... Domnul M. Neamtu trebuie sa fie pregatit din toate punctele de vedere:

1. Rude

Daca vreun var de'a 14'ea spitza a zis, ascuns, comentat , inscris PDL, lucrat,imprumutat, dat, misculat, la stat, ceva, pupin, hidrant (cu sau fara batista) - nu trebuie ascuns. Va aparea ca este o conspiratie.

2. manualul de lupta
Aici ajungem la ceea ce nu imi place mie in "manualul de lupta".
Nu poti ingradi libertatea de gandire, trebuie sa ai incredere in puterea de discernamant a membrilor NR. Aici ma refer la numirea drept diabolice si de ne frecventat ceva posturi de radio/televiziune. NR nu este un cult religios, ci o grupare de oameni inteligenti , peste media, a caror inteligenta nu trebuie desconsiderata. Daca ai facut asta ai pierdut.
Ce sa spun de posturile "dusmane" vor avea o prada usoara.

3. Aparitia unor personaje anuntate (care cam intarzie)
MN nu isi poate permite sa fie singur multa vreme. Se va marsa pe asta si se poate creea foarte usor senzatia ca o face NUMAI pentru el, ca nu are putere, ca este un bluf etc.

4. Are un decalog al NR, pe site-ul lui , unde  citind primele litere apare  "alba zapada", acrostih. NR nu mai este poveste. Nu vreau sa am senzatia de lejeritate-TDS a folosit aici un adjectiv: acneic :) - cand s-a scris decalogul. (parerea mea)-(update  doo zile mai tarziu). Adica s-a scris decalogul sa se potriveasca cu acrostihul sau invers?. In amandoua cazurile nu este bine - repet, parerea mea.
5 Mai am altele dar pentru moment ma opresc.

Sa fie clar: Sustin Noua Republica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu