17 martie, 2012

Religia, BOR-ul si preotii, sau Comunismul,PCR si securitatea la Turcescu

Daca va uitati la emisiunea lui Turcescu, Sub semnul intrebarii, de vineri, astazi, emisiune facuta tete a tete cu Dan Grigore,
http://inregistrari.b1.ro/view-sub_semnul_intrebarii-88.html

Turcescu se indoieste de curajul poporului roman in perioada lui nea nicu. Ce ma deranjeaza cel mai mult este impresia pe care Turcescu o degaja din acest dialog. "Ehei, cate as fi facut eu"

Cel mai apropiat lucru de presiunea securitatii si a propagandistilor pcr este BOR.
Pai sa vedem, sa vedem,Domnu' Turcescu, daca va legatzi de: biserica (adica pcr), religia (ideologia comunista) sau preotii (BOR) atzi dat de naiba.

Ia se gandeasca domnul Turcescu sa faca niste emisiuni care trateaza evaziunea bisericii, sa puna probleme de modernizare a religiei  sau sa analizaze alcoolismul, sexualitatea, finantele, incalcarea poruncilor de catre preoti sa le faca pe bune. Sa vada ca este presiunea din partea: Producatorilor, Bisericii, Clerului, si ce afurisenii o sa vada de la oamenii "curati" si cinstiti" cuie "trase pe masina" si cauciuc vor fi in loc de buna ziua.
Sa se gandeasca la emisiuni, la presiunea si senzatia de ostracizare din "lumea normala", sa inmultzeasca cu 10 si apoi sa se puna in pielea celor care au trait inainte de '89.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu