20 februarie, 2012

Istorica vizita a lui Ponta V. in sua, vezi in articol cu cine s-a intalnit

Inteleg ca Basescu Traian s-a intalnit, cand a fost in sua, cu slugile, slugoii, servitorii, valetii americanilor, a intrat pe poarta  de serviciu in casa alba (poarta pentru servitori), si in trecere i-a dus ceaiul lui Obama, Obama care l-a invitat pe cel intrat pe poarta servitorilor sa stea ca si asa nu avea ce face.
Aflam astazi ca, Ponta V. s-a intalnit (aici) cu (aici trebuie sa ma concentrez sa o spun dintr-o rasuflare) asistentulsecretaruluidestatpeproblemeleeuropeideest. Asta este functia omului cu care trebuia sa se intalneasca, dar omul era ocupat, si a trebuit sa se intalneasca cu adjunctul lui, deci s-a intalnit cu adjunctulasistentuluisecretaruluidestatpeproblemeleeuropeideest. Impresionant.

Sa reluam, Presedintele usa este sluga poporului american , adevarat. TB asisderi pentru poporul roman. Atunci, acolo, s-au intalnit doi slugoi. Intrucat ei sunt in serviciul natziunii bineintzeles s-au dus la serviciu pe usa care duce la serviciu. (Crin A. Nu este de acord, el nu se duce la servici). Pe de alta parte, Ponta V. Nu s-a intalnit cu o sluga ci cu cineva angajat. Avantaj: Ponta V.
Bravos, am rezolvat paradoxul. ma simt multumit, desi a trebuit sa fac niste contorsionari logice de un dramatism neasteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu